Dostava

Dragi naši kupci,

Želimo vam pružiti najbolje iskustvo kupovine na našem web shopu, uključujući brzu i pouzdanu dostavu vaših narudžbi. Evo nekoliko važnih informacija o našoj usluzi dostave:

  1. Cijena dostave: Za sve narudžbe, dostava iznosi 8.95 KM. To vam omogućava da vaše proizvode dobijete na željenu adresu na brz i siguran način.

  2. Otvaranje paketa prije preuzimanja je dodatna usluga i naplaćuje se dodatne 3KM uz dostavu.

  3. Besplatna dostava: Ako vaša narudžba prelazi vrijednost veću od 150 KM, imate dodatnu pogodnost - dostava je besplatna! To je naš način da vam zahvalimo na vjernosti i pružimo dodatnu vrijednost.

  4. Rok isporuke: Naš tim se trudi što brže obraditi vašu narudžbu i dostaviti je na vašu adresu. Očekivani rok isporuke je od 1 do 3 radna dana. U većini slučajeva, vaši proizvodi će biti dostavljeni u tom vremenskom okviru, ali molimo imajte na umu da se mogu pojaviti situacije izvan naše kontrole koje mogu dovesti do manjih kašnjenja.

  5. Praćenje dostave: Kako biste bili informirani o statusu svoje narudžbe, omogućili smo praćenje dostave. Nakon što vaša narudžba bude poslana, dobit ćete potvrdu i praćenje broj pošiljke. To vam omogućava da jednostavno pratite svoj paket i budete upućeni u njegovu lokaciju tijekom transporta.

  6. Osiguranje paketa: Sva naša dostava je osigurana kako bi se zaštitili od eventualnih oštećenja ili gubitka tijekom transporta. Ako primijetite da je paket oštećen prilikom primitka, odmah nas kontaktirajte kako bismo vam pružili potrebnu podršku i riješili situaciju.

Dodatno napominjemo da smo posvećeni brzoj obradi vaših narudžbi kako biste što prije dobili željene proizvode. Narudžbe zaprimljene prije 14:00h svakim radnim danom bit će poslane istog dana. To znači da ako napravite svoju narudžbu prije navedenog vremena, možete očekivati da će vaš paket biti otpremljen istog dana.

Naša misija je osigurati da vaša kupovina bude jednostavna i bezbrižna, uključujući brzu i pouzdanu dostavu. Ako imate bilo kakva pitanja, nedoumice ili posebne zahtjeve vezane za dostavu, slobodno nas kontaktirajte. Naša korisnička podrška stoji vam na raspolaganju i rado će vam pomoći.

Hvala vam na povjerenju koje ste nam ukazali. Radujemo se što ćemo vam isporučiti kvalitetne proizvode na vašu adresu u najkraćem mogućem roku.

S poštovanjem, Lunatik tim.

e-mail: office@lunatik.ba ili telefon: +387 61 659 931